Stefans basketblogg

56 öre matchen

Bara ett snabbt tips till alla NBA-heads där ute:

Numera går det bra att köpa ett NBA Broadband league pass, även för oss utanför USA. För endast 673 kronor (early bird special) får du se över 1200 NBA-matcher live eller, om du föredrar, i eftersändning. Själv behövde jag tänka i ungefär tre sekunder innan jag glatt knappade in mitt kortnummer och kunde avnjuta Lakers-Trailblazers i utmärkt kvalla.

Med tanke på att piratstreamsajten myp2p bannat de så fina mms-länkarna är det här erbjudandet ännu svårare att motstå. Så om ni inte vill sitta och jaga rottiga sopcast-streams nätterna i ända, öppna portmonän och punga ut 673 kronor vilket blir ungefär 56 öre per match om du nu skulle få för dig att ägna 150 dygn åt konstant NBA-tittande.

9 kommentarer

  1. jakob

    jag tror nog det blir ett league pass för mig med. eller kanske hålla sig till tåls och sen kräva ett i julklapp?

  2. Stefan

    Jag har nu kollat med livepass två nätter och till största delen fungerar det bra. Kvaliteten är ruskigt fin och laddningstiderna ganksa korta, typ tio sekunder. Det hackar ingenting eller så.

    Däremot har programmet som använts hängt sig ett par gånger och den enda lösningen jag funnit för att ordna det har varit att logga ut från datorn alternativt starta om den, vilket förstås är ett helvete, speciellt om man är i ett viktigt skede i matchen.
    Jag har skickat ett mejl till supporten för att se om det är fråga om en bugg de tänker fixa eller om det är något med inställningarna.

    Jag hoppas de rättar till det problemet, för det är lite fucked som det är nu. Jag vet dock inte hur det är på pc, kanske fungerar bättre, kanske sämre.

  3. simon

    jag styrde upp ett pass igår och det funkade bra som fan på vissa sändningar men en del hackade lite, speciellt när de visades i helskärm.

    sedan kraschade visningsprogrammet några gånger också men då bröts bara streamen och så fort jag uppdaterade sidan funkade det igen. inte alltför drygt men ändå lite.

    sjukt skönt i alla fall att slippa leta risiga sopcast-sändingar och andra andrahandens streamar!

  4. jakob

    ingår playoffs också i league pass-paketet?

    och hur funkar det med att kolla på matcher efter att de spelats, alltså inte live? det gick väl på något sätt?

  5. Stefan

    Angående Playoffs vet jag inte.

    Och det går bra att kolla matcherna i efterhand, jag tror det är tre dagar matcherna sparas. Tyvärr kan man inte spola/hoppa i matcherna vad det verkar, vilket kan vara lite segt om man ska se dem i efterhand.

  6. Petter

    Ett annat problem verkar vara att vissa matcher ”fryser” och inte går att se alls. Samt att man inte kan börja se en match när man vill, utan man hoppas liksom in mitt i. Irriterande….

    Sen påstod programmet man använder att min dator hade 487 MB Ram och inte de 1024 den de facto har, vilket innebar att jag måste använda tjejens dator då visningsprogrammet laggade sönder. Antar att en formatering av datorn är nödvändig men det var ett udda fel!

  7. simon

    programmet sa samma sak på min dator, att jag hade för lite ram alltså.
    men om jag bara stänger av allt förutom matchen funkar det rätt bra.

  8. Jens

    Samtliga matcher jag provat har startat med mindre än 3min kvar av 4:e…
    Inge vidare kul, tur jag bara betalat för 2 endagspass. Tvekar på att fortsätta betala för det.

    Blir nog att beställa dvd:er om man ska få se Utah i år trots allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.