Klimatet i fortsatt fokus, fast nu av den blå-bruna skaran

Av , , Bli först att kommentera 6

Det är märkligt hur det kan förändras när man väl (lurat) till sig makten. När de var i opposition var det närmast farligt skriva något om klimatet och dess förändringar. Råkade man nämna något i det blev man genast påhoppad med motargument. De visste mycket bättre än vad vi andra gjorde och den information i alla fall jag gick efter. Nä, det skulle bestämmas av den bruna skaran vilket vilket som ansågs rätt och vilket som ansågs vara fel. Har man fått lim i käften nu?

Det är nu bra nu kan dom göra vad fan dom vill, jag skiter i både röd, grön, blå och brun.

En ny ansökan om OS har också gått in eller på väg. Jag betraktar olika sportevenemang som en del i den undergång vi ser med några få undantag. Det är så mycket pengar i sporten så det är vidrigt medan folket i de länderna kan leva under existensminimum. Jag ser inte att världen blivit ett dugg bättre nu än för 50 eller 100 år sedan. Prylar har vi, internet och annat, men ett totalt förfall inom andra områden. Det är för jävligt.

Jag såg i senaste opinionsundersökning Sverigedemokraterna börjar tappa mark mer och mer. Tydligen är allt inte lika enkelt som att sitta utanför som att sitta (stödparti) i en regering och försöka ta ansvar.

Vad det blir efter det här vete gudarna. Alla verkar vara en samling blötdjur som inget duger till förutom ge gräddfiler åt sig själva.

Det är märkligt hur den svenska yttrandefriheten handskas med. När en fullblodig nazist tillåts bränna böcker, i det här fallet koranen går det inte stoppa (den här gången stoppades det) men i övrigt allt som kan anses tillhöra det nazistiskt får vi hoppa förgångna är förbjudet. Hitlerhälsning, eller uttryck som kan hänföras till nazister. Skulle vi rejält granska SD hur många nazister finns här men ingår nu i en regering?

Ynkliga jävlar