Konstiga figurer inom el- och energi

Av , , 1 kommentar 9

Jag betecknar det vi nu upplever inom energiområdet är en följd av ett långvarigt försök stoppa kärnkraften. Bristen på el är bara i sin linda.  Fullt utbyggt med vätgas och det ena med det andra kommer elen bli så dyr i vårt land att folk har inte råd värma sina bostäder. Speciellt här i norr där vi fortfarande har köldknäppar och inte märkbart varmare klimat att det skulle vara någon risk för snöfria vintrar – den som är rädda för det – tror jag knappast det kommer bli under överskådlig tid.

Jakten på energi är nu uppenbar och det vekar finnas personer inom olika myndigheter som kan ha en stark röst och försöker med alla medel stoppa kärnkraften med olika argument emot. Det är vindkraften i olika former man flaggar för och om man lyssnar till den här personen struntar man totalt i både människor och natur, huvudsaken det byggs ännu mer vindkraft vilket man tror sig lösa den energikris vi inte sett liknelsen till tidigare om man tänker sig genomföra den gröna industrin och den omställning som förblindat landet i olika styrelseskick och former.

Regeringen måste nu ta krafttag och sätta in nytt folk inom ledande positioner, främst det som har att göra inom energiområdet. Det verkar vara tillsatta av förgående regering och främst med starkt inflytande från Miljöpartiet. Ett revolutionärt part som skulle varit terroristklassat för länge sedan. Det är farligt för Sverige nu som det blivit, gängen verkar tagit över med föregående regerings sätt styra landet. Har det varit mer otryggt och ovisst som vi nu fått?

Jag föreslår vi agerar så att vi klarar oss med den energi vi nu har. Det borde gå lika bra med en ”omställning” här. Det är ju bara idioter som tror på det här att vi ska öka vår energiförbrukning 3 ggr mot den motsvarande. Sedan kan vi undra när Tyskland börjat bränna kol, ska Sverige minska sina utsläpp då motsvarande Tysklands höjda? Jag tycker vi försöker hjälpa till lös kriget i Ukraina och få stopp på det. Sedan kan vi börja ägna åt oss andra problem. Klimatet får vänta.

Kommunister och Putinfrälsta ska inte ha inflytande i någon grad i vårt land.

Har jag sagt för mycket nu?