Sverige rår själva för det vi skapat

Jag tänker främst på invandringen och det hjälpbehov vi står för. Vi ser SFI (svenska för invandrare) som vi tillhandahåller många hoppar av. Det ska vara hjälp till allting och varför då anstränga sig, jag får hjälp i alla fall. Det kan vara bidragen som utgår och inte minst bostadsbidragen men även barnbidragen. Det kanske rent av är mera lönsamt och inte minst bekvämast skita i allting som räknas till vad den genomsnittlige svensken MÅSTE göra eller genomgå för att bli en fullfärdig medborgare och chans till ett jobb och egen försörjning.

Jag tror det är här det svenska samhället brister och främst med den gängkriminalitet vi fått som numera nu ser ut som den gör och blivit närmast ett krig vi måste hantera. Behöver man inte anstränga sig utan istället tar del av det samhälle som ger både snabba cash och kanske ett liv i lyx men kan snabbt ändras när en kula eller en mängd genomborrar ens kropp. De flesta ser ändå ut ta den risken, istället för anstränga sig för ett vanligt hederligt yrke eller bara ett jobb och egen försörjning. Det finns en överlevnadsmekanism i varje normal människa att överleva. Om man inte får allting satt i händerna av myndigheter, måste man själv anstränga sig och försöka bli i det här fallet en vanlig svensk medborgare.

I andra länder med stora invandringstal, varför inte Amerika här får varje nybliven individ som kommer till landet söka sin egen väg för överlevnad. Vi har ganska starka bevis för att så är fallet. Vi kan se på olika företag och annat hur f d invandrare etablerat sig mer än väl till framgångsrika positioner. Sverige är helt ute och cyklar och för att inte tala om det misslyckade Migrationsverket där man hellre skickar tillbaka skötsamma personer som skaffat sig egen försörjning av arbete och kan ha arbetat här under många år. Däremot en gängkriminell eller en annan som långt ifrån borde få stanna gör detta. Det är beklämmande hur det svenska Migrationsverket använder reglerna för att få stanna i Sverige och inte. Barns som kommit hit, kommit in i det svenska samhället och varit här i flera år kan plötsligt skickas tillbaka under märkliga former och regler.

Migrationsverket är en verklig skam för Sverige. Nuvarande chef tillsattes faktiskt av Alliansregeringen under Reinfeldt. Sedan dess har det aldrig fungerat, kanske inte heller tidigare vad det nu hette?

”Ribbentrop” Migrationsverket chef, bort, bort, bort och många fler. Sverige måste ta kontroll över sitt eget land.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.