Kinas fredssamtal – bara en bluff

Av , , Bli först att kommentera 9

Nu åker Kinas fredsförhandlare runt – vad han nu heter – först till Frankrike och försöker inbilla Macron att han går med på fredssamtal när det gäller kriget i Ukraina. Enligt uppgifter skulle nu ryssarna ha ett visst övertag och då i den östra delen och de områden som är tänkta ingå i den pågående annekteringen de varit ute efter hela tiden. Krimhalvön torde här också ingå. Nu vill kineserna att kriget tar stopp här och med det blir ryssarna herrar över just de här områdena. Tillsammans med Kina då har de för avsikt bli ett herravälde i världen. I det skulle även Nordkorea ingå. Biden reser nu runt och har nyligen besökt Ukraina med tåg från Polen där han nu befinner sig. Amerika och Biden inser faran med detta som jag tar upp och vill med alla medel förhindra detta. Vilka stöd som kommer ges från Amerika har inte framgått, men troligtvis en rejäl förstärkning med vapen och kanske inte minst också den ammunition de saknar.

Sverige är ynkliga när det gäller Kina och det inflytande de tillåtits här få. Det är både vindkraft och bilindustri (Volvo) även fastighetsmarknad och mark har vi låtit de få kontroll över. Nu står det och väger hur kriget går och den bluffred som Kina försöker få till stånd.

En värld där vi får både kineser, ryssar och nordkoreaner som härskare i världen är något jag inte vill leva under. Det kommer bli en död för många av oss. Diktaturens svin.

FN är jätteklena idag och uppträder mera som en pseuvdo organisation.

Bromma blir kvar

Av , , Bli först att kommentera 2

Planerna från den förra regeringen och främst Miljöpartiet var att lägga ner flygplatsen och bygga bostäder. Bygga bostäder? Och vilka skulle bo där? Hur mycket betong som Miljöpartiet ville förbjuda skulle åtgå här? Beträffande byggnationer inkluderat vindkraft kommer betong och cement att behövas och inte minst om Ukraina ska byggas upp igen. Tillika har vi jordbävningen Turkiet/Syrien. Den föreg. regeringens planer som jag till viss del trodde på då, har jag helt lämnat. Är det inte redan trångbott och framförallt jättedyrt bo i S-holm och dess närområden? Trots detta vill främst MP att folk i större utsträckning ska bosätta sig här. Det krävs också inte minst välbetalda jobb för att bo här och vad blir kostnaden i nybyggda bostäder? Samtidigt har MP härjat fritt här i norr med utbyggnaden av vindkraften. Batterifabriken i Skellefteå, gruvan i Kiruna (LKAB) och allt annat här i norr de förutsatt sig ska bli den största tillväxten under senare tid, här inkluderat inte minst vätgasprojektet. Samtidigt ska folk samlas ännu mer nere i storstan i S-holm, hur rimmar det med deras planer? Tyvärr så verkar nu den här regeringen också vara inne på samma linje vad beträffar det. Och elflyget man nu pratar om som kan komma Bromma till gagn vill jag först se i verkligheten hur det kommer fungera. Vad väger ett batteri i ett elflygplan? Jag vill då inte vara någon försökspassagerare när det kommer igång. Det blir ändå bara korta sträckor det går att flyga, inom begränsade områden. Flyget från norr till Bromma med elflyg utesluter jag helt. Så var är poängen?

Vad kostar alla utredningar och inte minst den med Bromma som nu läggs på is? Det är på tok för lättvindigt olika regeringar lägger olika frågor till utredningar när de inte förmår ta beslut själva. Någon gubbe eller en käring får här en rejäl födkrok från människor som betalat in skatter och kan känna sig blåsta. Inte undra på vi inte får någon utveckling här i norr, när alla intäkter från vatenkraften, gruvorna och skogen ska gå till Stockholmsområdet för att där föda människor med fantasilöner för utfört meningslöst arbete.

Det är klart gängens utbredning kräver nya bostäder. Fin planering av ledande politiker vi har i Stockholm och som hela landet ska vara med betala i.

Fy fan