Brist på blodgivare

Nu ändrar visst den här regeringen för den som är homosexuell att även dessa ska kunna lämna blod. Det jag frågar mig, hur ska man kunna veta vem eller vilka som är homosexuella? Hur går det till när man lämnar blod (har aldrig gjort så vitt jag kan minnas) måste man först lämna intima svar? Om så är fallet går det inte bra ljuga sig från sanningen då?

Jag tror inte blod från en homosexuell skulle vara farligare än från någon annan såvida inte personen är sjuk, eller smittad. Men hur ska man veta det? Sjukvården kan ibland vara farlig trots de utger sig för att bota oss när vi får någon sjukdom. Blodtransfusion vore det sista jag skulle göra om jag kunde. Det klart livet är en kärt och vore det absolut nödvändigt så…

Blodet har många funktioner hos en människa, ja naturligtvis allt levande där blodet är en central del av ett liv. Nu är jag inte så insatt just i det, blodets alla beståndsdelar och nyttofaktorer. Främst borde vara att kunna ta upp syret från lungorna och transportera till en kropps övriga delar. Näring tas inte det också upp av blodet och gör att vi kan tillgodose oss den näring som här finns.

Man kan undra om det är någon typ av ett populistiskt inslag och där KD och dess minister har en framträdande roll. Jag bryr mig inte så mycket i det, finner det bara lite konstigt att just dessa skulle underlätta.

Här några regler

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.