Pride viktigare än kriget i Ukraina

Det är den uppfattning jag får när man ser hur regeringen reagerar på sig själva efter uttalanden på twitter, numera X från Björn Söder. Kränka Pride anses nu värre än ett krig och man går samman regeringskollegerna utom SD, hänger upp sina prideflaggor för varje deltagare som dementerar Söders agerande.

Hur mycket inflytande ska pride ha? Är det nya människor vi ser som vill ha ett samhälle som ska anpassa sig just efter deras syn? Jag finner ingen medkänsla för dessa människor, närmast egoister som vill få sin vilja igenom medan man kämpar och dör i kriget i Ukraina. Det sägs vara 50 000 pers som ska tåga genom S-holm. Vi ser här nu upploppen på Järva och nyss lästa jag att tågstationen i Lund sats i lågor.

Jag har inte medkänsla för 5 öre för pride. Det finns människor som har det mycket värre, svåra obotliga sjukdomar eller på annat sätt inte kan tillgodogöra sig de andra kan. Är de som tågar i pride sjuka och behöver hjälp? Skulle någon behöva tåga för bättre rättvisa är det väl vi som bor i denna lapphåla som inte kostar någonting eller är till besvär. Men totalt ungefär lika många som går nu går i prideparaden. Det är inga mänskliga rättigheter pride tågar för. Det är ett förfall för människan som individ.

Det sägs vi har åsiktsfrihet i landet. Det här är min åsikt. Gilla eller ogilla, det ger jag blanka fan i.

Det är mina åsikter, ingen annans jag vidarebefordrar.

Vad är det för Sverige vi fått?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.