Sverige ligger pyrt till

I samband med Pride och deras tåg bestående av en massa slödder gick både Kristersson och även Madga öppet ut och försvarade Pride – som vanligt. Vad som sedan hände var att i tåget hade man en Erdogandocka för att skända honom och PKK flagga för att hedra. Det intressanta i kråksången att nu kan varken regeringens företrädare och inte heller oppositionen genom Magda neka till att det ingenting kunde göra. Båda hade ju tagit ställning för. Jag tycker en regering ska vara neutral även i den här frågan.

Nu är nog Nato kört för ganska lång tid framöver och vem ska man nu skylla på och säga att de inget visste eller kunde göra när det själva var med?

Erdogan och Turkiet torde nog se rött mot Sverige under lång tid.

S-holm ses som ansiktet utåt och vad som där händer och sker anser man i andra länder att varje svensk förväntas gilla. Så är det naturligtvis inte.

Onödigt

2 kommentarer

  1. brorson

    Vem var det som sa att allting, som är lagligt, inte är lämpligt? De borde ha hållit sig borta från detta olustiga kommersiella jippo. Kristersson har visat sig ha inget sinne alls för diplomatisk etikett. Mitt i korankrisen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.