Dåden i Bryssel – Kristerssons regering genom SD:s medverkan är orsak

Av , , 5 kommentarer 8

De hatkampanjer som förs och förts mot islam och muslimer främst från SD som ingår i Kristerssons regering är orsak till dåden i Bryssel där f n 2 svenska supportrar medvetet och speciellt utvalda för att de är svenskar fått dö i samband med en fotbollsmatch. De tillåtna koranbränningarna är också starkt bidragande i detta dådet. Jag kan förstå den hädning av koranen som ändå sker eller skett genom att bränna den. SD har motsatt sig en ändring i lagen som skulle förbjuda detta och andra religiösa skrifter att brännas och därmed anses häda en viss tro.

Vi kanske inte skulle ta lika allvarligt på om bibeln bränns, men islam och muslimer har som regel en starkare tro, kan oftast leva efter den och ingå i deras alldagliga liv, tar mera seriöst på den religion de skulle tillhöra. Man kan tycka vad vill om islam och muslimer och allt annat det som tillhör, men att en regering öppet flaggar för ett islamistiskt hat har nu fått sina följder.

Kan Kristersson sitta kvar efter det här? Sorgligt nog kanske inte några andra alternativ finns. Sverige är nu kört i botten på många sätt.

Jag är inte alls förvånad

Så går det när man börjar i fel ände

Av , , Bli först att kommentera 1

Här kan högerpartierna ha rätt. Kärnkraften borde aldrig stängts av innan nu dessa åtgärder väntar. 

Det var enorma summor man ansågs tvingade betala ut i elstödet och p g a att de just gjort de felprioriteringar som ledde till det här. Det var naturligtvis den röd-gröna tidigare regeringen som orsakade detta, tillika de prishöjningar vi senare fick av nu sittande regering. Man tog pengar ur SVk (Svenska Kraftnät) de som skulle gått till ledningsnätet och olika utbyggnader men aldrig blivit av. Nu står man här och den gröna oppositionen främst från någon sinnesrubbad som sitter i EU och bestämmer tror sig det finns pengar fortfarande ta ur lika det som togs när elstödet skulle utbetalas. Det blir det svenska folkets fastighetsägare som nu får betala vad den gröna smörjan beslutar från EU. Gamla fastigheter är naturligtvis bra om de byggs om och får bättre isolering osv, men komma med det nu är ju sinnessjukt sedan man använt pengarna till annat.

Ska jag framföra ännu mer kritik tycker jag S borde se sig om efter en ny ledare. ”Kärringen” som nu sitter gillar jag inte alls. En S-holmsfjolla likt alla andra fjollor och fjollar som ska styra landet, eller hoppas få göra det – igen.

Svenskt Näringsliv uttalar sig nu att Sveriges rykte blivit nära botten och med det handelsförbindelserna. Det är naturligtvis handelskammaren nere i S-holm som uttalar sig och tycker det och var sitter regeringen, som den alltid gjort om inte i S-holm.

Jag kan inte se annat än att man flyttar ut makten mera till övriga landet och inte bara ”göder” Sveriges största städer och områden. Ska vi ha en omställning som heter ”allvar” kan man inte hålla på dutta som man gör.

Våra redan gröna områden, den gröna och mera framtida förhoppningen om en grön omställning har vi redan i många områden i Sverige. Främst Norrland, Inlandet och Lappland. Det vill man inte veta av, det är bara ”tillväxten” som räknas, den som gjort att vi nu uppmanas av inte minst FN vi måste göra, en omställning. Riv det där jävla FN-huset som bara tar upp resurser och inte åstadkommer något. Krigen frodas, människor dör som flugor och därmed kaoset och röken, sotet och klimatet är på upphällningen inte minst av det, om vi nu ska skylla på något. Det är så sjukt det som pågår och de fattiga och fattiga länderna får det bara sämre och sämre.

Vad är det för värld vi lever i?

Hyresgäster som nu tycker hyrorna skjuter i höjden kommer bli ännu mer frustrerade när den här ombyggnaden gjorts med direktiv från EU. Främst är det tidigare regering som ”rår för” det här om det blir allvar. Ska man ha ”grön styrning”, sätt in ett kålhuvud då. Det fungerar lika bra.