Biden helt knäpp i bollen?

Av , , Bli först att kommentera 6

Och ännu värre blir det om republikanerna med Trump kommer till makten. I ett uttalande som Biden gör jämför han Ryssland med Hamas och Israel måste tillfogas hjälp likt Ukraina.

För det första är Ryssland världens största land och ett av de mäktigaste i världen om vi räknar in deras kärnvapen. Hamas däremot som har sitt säte inom Gaza, en pytteliten tätbefolkad landremsa i storlek jämförbar med Oslo men har ca: 2 miljoner inv.

Jämförelsen skulle man tro kommer från någon som inte har mycket kännedom om världen utanför Amerikas gränser. Det är ju också ofta så det ser ut de länder som på senare tid Amerika gett sig på och vi fått den instabilitet i världen vi har. Tillika också och inte minst flyktingströmmarna.

Sedan hur man gör med Hamas tror jag inte kommer ske såsom Israel tänkt sig, nämligen utplåna dessa. Det är så vi får den verkliga terrorn när någon makt försöker utplåna en annan. Det bli bara en kedjereaktion som leder till ännu mer konflikter. Sedan hur kan vi kontrollera ensamma gärningsmän vi kallar terrorister. För islam är de hjältar som oftast också offrar sina egna liv. Vi säger de är ensamma gärningsmän, men de har ju hela islam bakom sig.

Den vite mannen, blekansiktet, han som också tog död på indianerna är den verklige fårskallen tillika alla som går i dennes fotspår.

Vi har EU, Ylva Johnsson ett svenskt kvinnligt ”blekansikte” och en f d kommunist som sedan blev Socialdemokrat och nu sitter i parlamentet med någon typ av frågor där bl a invandrings och flyktingpolitik ingår.

Vill man prata om rasister då borde hon också tillhöra dessa. Jag ger inte mycket för henne, kanske inte heller det Socialdemokratiska partiet som först nekade till Nato-anslutning men sedan tvärvände. Det är inte mycket hänga i julgranen de socialdemokrater vi har i landet. Jag ger inte heller något annat parti direkt tummen upp. Hur det kommer gå här i landet med den här regeringen återstår att se. Nu har de börjat vända kappan dessa också och börjat (försöka) driva miljöpolitik, ta idéer från den tidigare regeringen där Miljöpartiet ingick. Mot att tidigare hurrat endast kärnkraften och motsatt sig vindkraft har de nu istället nästan börjat prisa vindkraften och andra s k ”miljövänliga” energikällor.

För mig är det så rörigt nu att det går inte veta någonting var de står. Med bidrag från EU tänker de nu satsa på biogas, elbilar, höjt (fossilt) bränsle, höjd energiskatt (fr o m nyår) m m som de tidigare sagt sig vilja stoppa.

Det var inte bra under föregående regering, men är det mycket bättre nu?

(När jag nämner miljö- och klimat går jag efter det nyligen presenterade ”kimatklivet)

OBS! Nyinsatt