Vad menar S?

Av , , Bli först att kommentera 4

Är det dags komma med det nu, 1 år efter de förlorat valet. Det skulle man gjort innan valet, men då vågade man väl inte när Miljöpartiet skulle bestämma. Försöker man också någon form av kopiering från SD. Har S tappat hela konceptet?

Man börjar tydligen förstå att den närmast vansinniga politik som Miljöpartiet läts driva går inte hem hos svenska folket, de flesta i alla fall. Det var ju på det här de föll, de ständigt höjda priserna på bränsle då man måste ta i beaktning att att alla inte har gång- eller cykelavstånd till jobbet som Miljöpartiet drev och som den här regeringen som då verkade skulle genomföra.

Sedan blev det ju sagt vi skulle byta ut alla gamla bilar i snabb takt – de fossildrivna. Sverige skulle bli det första land i världen med fossilfritt leverne. Var det inte något i den stilen det beskrevs? Folk kan ju inte bara slänga sina gamla grejer, det är ju miljöförstöring det liksom allt annat.

Det är verkligen rörigt för människorna då man inte vet från en dag till annan vad som gäller. Själv vet jag inte vilken miljö- och klimatpolitik som nu gäller. Ebba Busch lyser med sin frånvaro och hon som skulle uträtta så mycket. Det verkar som hela regeringen duckar och kommer ingenvart.