Malmer Stenergard (M) en lydig harpa till SD

Så har hon hållit på i flera år nu och inte minst under föregående regering med sina påhopp på invandrare. Nu verkar hon nått den position hon längtat efter. Tillsammans med främst SD stifta nya lagar som ska stoppa invandringen men även rensa ut dessa från landet, arbetande människor. Vad har det att göra med de gängkriminella som härjar? Ingenting vill jag påstå. Detta är ren och skär rasism hon tillsammans med SD sysslar med. Tyvärr också verkar S tiga och samtycka.

Hur ska alla andra människor som tjänar mindre än 27 360 klara sig, kanske även bra mycket mindre, hur ska de klara sig? Alla studenter som ibland måste betala höga hyror, lika höga som för en ”vanlig” individ. Sverige har verkligen blivit diskriminationens land där vi inte tolererar människor med främst utländsk bakgrund som inte kommer upp i lönenivåer som inte ens ”svenskar” kommer upp i.

Och vad gör regeringen, varje förslag de lägger fram skickas till en utredning som tar år genomföra. Den här regeringen verkar blivit en rejäl flopp om man ser till vad som utlovades. Att få någonting gjort hette det.

Är högern själva nöjda, högerns väljare? Jag tror inte ens dessa tycker regeringen gör ett bra jobb.

Osmakligt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.