1/2. Utan S hade vi haft någon pension alls, vi de ”fattiga”?

Mycket går att klaga på även vad S gör och inte gör och hur de kan bete sig. Tyvärr finns det ännu värre saker i samhället som borde uppmärksammas mer. Alla som vill komma åt pensionspengarna, olika fonder där stora belopp finns. Inte är det den ”dumme arbetaren” som kan tillhöra partiet S eller tidigare tillhört. Det är de fina herrarna i kostym, slips och vitskjorta som är de stora skurkarna. Rent av de värsta parasiterna i samhället och jag tror knappast de skulle tillhöra S. Det är nog mera den s k borgerliga falangen, troligen den mera högersidan och varför inte Moderater.

Det är enorma belopp som skulle gått till inarbetade pensioner som svindlats bort. De flesta med kopplingar utomlands, eller tagit sin tillflykt dit. Spanien är ett av Europas (EU) länder där vi förmodligen har de värsta skurkarna som lagt stora kapital under sig och från icke intjänade pengar som de själva gjort sig förtjänta av. Det är andra som kan ha arbetat och slitit hela livet som blir måltavlor. Även många knarkkungar och andra lortar torde finnas här och leva det glada livet.

Det hör man inte ofta den borgerliga sidan och högern talar särskilt ofta om. Däremot hur illa det är med Socialdemokraterna. Jag tycker många som gapar borde rannsaka sig själva och titta lite mer hur det kan se ut i samhället.

Någon måtta får det vara på oförskämdheterna som den ”fina högern” vräker ur sig. Skäms!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.