Så länge vi kliat ryssarna i ryggen har de låtit oss hålla på

Av , , 2 kommentarer 12

Den alliansfrihet det pratas om har aldrig existerat och det som påstås under de senaste 200 åren. Det är en fejk påstå detta. Vi har alltid lytt under ryssarna om vi tar de senaste 200 åren. Hur var det under kriget och finska vinterkriget som ändå frivilliga svenskar ställde upp för Finland i. En ”liten bomb” i Stockholm utsänd från dåvarande Sovjet skulle avskräcka oss närmare gå med i kriget eller hjälp till Finland. Saken tystades ner och locket lades på och ingen närmare utredning och granskning blev av. Av feghet från svenskarna och rädsla för ryssarna. Har tidigare visat detta med en dokumentär från finska vinterkriget.

Ryssland (f d Sovjet) har alltid varit en diktatur, mer eller mindre och i ännu högre grad vid Putin i makten. Alla hans motståndare som vill ställa upp i de fejkade Putinvalen har mördats eller fängslats och Navalnyj kommer troligen dö i fångenskapen i det Sibiriska fängelset. På order från Putin har massor med människor mördats som ansetts obekväma för ryssarna och inte minst för Putin själv. Även utomlands har mord begåtts på order av den ryska regimen och den högst ansvarige Putin.

Att vi haft regeringar i Sverige som duckat för ryssarna – av rädsla – och låtit de ha alldeles på tok för mycket insyn i både det militära och i övrigt som vi utelämnat för insyn till ryssarna. Det är klart de förbannade nu när vi börjat täppa till de stora hålen för insyn vi haft.

Ryssland är en ren och skär diktatur. Det verkar som vi haft överseende med det. Men nu är det slut på det, får vi hoppas.

Det går inte längre smeka ryssarna och Putinregimen. De är brutala mördare och skyr inga medel. Vi ser hur de gör med Ukraina när de inte var villiga lyda under Ryssland. Fy fan!

Har Sverige också bara varit en skendemokrati?