Det fossilfria samhället? (uppdat. En smärre ändring i en rad)

Av , , Bli först att kommentera 10

De får det att låta bra och precis som med modet ser jag det mera som trend. Varför inte ett försäljningstrick för att tjäna pengar. Men blir verkligen samhället bättre och kommer de fattiga och redan nu utnyttjade som tillgodoser tillverkare av bl a elbilar plus mycket annat som ska göra oss fossilfria och leva lyckliga i alla våra dar.

Det är naturligtvis inte sant det man strävar efter, det fossilfria samhället. Att köpa oss ut från koldioxiden har jag svårt se det skulle lyckas. Det svenska partiet Miljöpartiet verkar leva i sin egen värld. Att försöka omvandla det svenska samhället till någon Edens lustgård. Dessutom säger man sig värna om de fattiga och att det skulle bli bättre om vi slutar använda fossilfria prylar/bilar.

Det är naturligtvis inte sant. Det stora problemet återstår, köerna, trafiken och ännu trängre på gator och vägar och med det skulle inte olyckorna minska. Visst kan det vara bra få till ett renare samhälle men på vilkas bekostnad då – de fattigas? Det är ju raka motsatsen av vad som sägs och främst av miljöpartisterna. Vi ser hur det gått med elförsörjningen, den som de fick fria händer med. Den enorma vindkraftsutbyggnaden de främst stod för verkar fungera dåligt, eller inte alls och konkurser väntar främst för de stora (utländska)-ägarna. Det är makabert att ett så litet parti kan få tillåtelse förstöra så mycket.

Döp om Miljöpartiet till Drömpartiet. Det är också näst intill sorgligt att fler (partier) avser följa i deras spår. Tänker verkligen Magdalena ta in dessa (om de kommer över spärren MP) om det nu blir maktskifte vid nästa val? Mycket i deras dåvarande politik kan vi till stor del ”tacka” för de höga (mat)-priser vi fått. Nä jag tror ingenting på det här partiet längre. Invandringsfrågan och hur den blivit och utvecklats verkar de strunta helt i liksom fler partier. Det är det verkliga problemet att det spårat ur och att vi fått det som det ser ut praktiskt taget överlag På främst LLS- och HVB boenden sägs många människor dött i personalen, mördats och där mordvapnen kan ha varit placerade i kök och lätttillgängligt – knivar. När i ”gamla Sverige” hade vi en sådan kultur och mentalitet att vi inte ens kunde ha knivar och andra föremål framme. Kniven användes till nyttosaker, det är vad vi fick lära oss. Nu när olika folkslag kommit hit verkar de använda kniven för att mörda folk.

Det har blivit näst intill stört omöjligt lite varstans där folk kunde gå ut och in som de ville, även arbeta. Nu krävs lås mer och mer, inlåsning. Även Internet och banker och där det kan finnas pengar att hämta på ohederliga sätt har mynnat ut i att det blir svårare och svårare använda bankid m m. Det som tidigare kunde avses säkert nog fan har man lyckats komma över det också. Regelverken blir stramare och stramare och snart måste vi skaffa licens för att skita.

Ut med packet bara innan vi själva dukar under om vi inte redan gjort. Jag dömer inte alla, men det är just de dåliga som förstör för hela invandragruppen. Även ”svenskar” börjar också bli problem med. Ta det stora lurendrejeriet med pensionspengarna från olika fonder de kom över. Det har nyligen varit ett tingsrättsärende från en drabbad där motparten var Pensionsmyndigheten. Tingsrätten dömde till Pensionsmyndighetens favör. De anses inte gjort något fel. Staten gör aldrig fel. Nä så är det.

Det är förbannat hur vi fått