Madness

Av , , Bli först att kommentera 2

Galenskapen från föregående regering och den klimat- och energipolitik som där skulle gälla och som i stora drag skulle utgå från EU slopas nu i olika områden. Ett kan vara det här kravet.

Folk, länder börjar nu lessna på EU:s byråkratiska regelsystem där det saknas inblick i hur olika länder kan vara beskaffade. Det är väl ingen diktatur vi lever i underställda EU?

Miljöpartiet och dess politik började likna ett diktatoriskt regelsystem där man inte tog hänsyn till något annat än klimatpolitiken. Det saknas kunskap inom partiet hur här alla i Sveriges land kan ha det och de olika villkor vi kan leva under. Jag säger ingenting om man vill värna om skog och natur, tillika hav och sjöar. Men vad hände med havet, Östersjön? Blev det mindre ansatt under Miljöpartiets tid vid makten. Utfiskningen och det enorma uttaget av strömming (norr om Kalmar i annat fall sill) som i största fall mals ned för mat åt fisk i fiskodlingar. De borde inte få kalla sig ett miljöparti. I andra länder såsom Tyskland – De Gröna – tycker man inte Greta är representativ i det hon skulle stå för och försöker genomdriva. Det är alldeles för radikalt och inte minst för ensidigt. Vill man förändra i något måste hänsyn tas till hur ett samhälles system fungerar och är uppbyggt i sin helhet. Man kan inte bara att helt tvärt förändra i ett och sedan inbilla sig det andra skulle automatiskt följa efter.

För att förändra något i grunden vi haft minst de senaste 150 åren krävs inte bara ett penndrag och några överenskommelser tro det skulle vara klart. Det är mycket mer komplicerat än så. Visst kan vi vrida klockan tillbaka i tiden, men vi lever ändå i den tid som för närvarande gäller med allt vad de innebär.

Hur lät det när vi planerade för kärnkraften när den byggdes och infördes och tidsramen för avveckling? Den blev aldrig riktigt av och nu lever vi med de behov vi en gång skapat och nu vill man att vi ska ett ännu större behov. Inte minst Miljöpartiet har varit med och skapat detta.

Släck ner Sveriges städer då kommer energibehovet drastiskt minska. Det är ingen som föreslår det vilket anses orimligt. Ingen eller få bryr sig om hur vi kan leva i glesbygd och landsbygd och här torde vi inte överförbruka vare sig energi eller det som skulle bidra till den klimatkris som man i blindo strävar efter omvandla till förbättring. Flytta ut på landet, bygg din koja så är saken löst. Nä se det tycker man är bortom allt rim och reson. Jamen dåså vad gnäller man om?

Madness