Den uppochner vända världen

Av , , 6 kommentarer 7

Många hyllar säkert de bränslesänkningar som kommer ske efter nyår. Speciellt dieseln sägs sjunka omkring 4 kr/L. Bensinen någon krona.

Nu har ändå regeringen för avsikt höja genom det uttjadade ordet, utsläppsrätter, eller en utsläppsavgift. Det är väl samma sak? Jävla fåntrattar, så har man hållit på nu i flera decennier, tidigare regeringar och laborerat och nu den här. Snart blir vi väl uppmanade till självmord, ta livet av oss. Om inte vi själva gör det verkar det som de ändå kommer göra det, ta livet av oss.

Den som trodde den här regeringen var något bättre än övriga starkt influerad av Jimmie Åkessons Sverigedemokrater kan dra nåt gammalt över sig. Åkesson är en bluff och även SD som de gör sina utspel. Ena dagen är de emot HBTQ och judar, andra dagen prisar man det. Åkessons parti är en direkt vindflöjel och liknar mera ett vindkraftverk. Det fungerar när det blåser, i annat fall inte.

Norge kommer förbjuda bensin och dieselbilar, bilar med förbränningsmotorer vad jag förstått. Det är samma sak som Sverige skulle tillverka och sälja knark till andra länder, men förbjuda det här. Likadant agerar Norge, fast här med oljeförsäljningen från de stora oljeborrtornen i havet. Det är ju lika falskt. Sälja olja för att finansiera elbilar, eller för att knäcka förbränningsmotorerna.

Det finns ingen måtta på all dårskap i vår värld, i vårt EU. Elen vill de också påföra extra avgifter, tro det eller ej, utsläppsrätter.

Billigare el med kärnkraft det kan den som vill drömma om. I slutändan blir allting så dyrt att endast de med de högsta inkomsterna får råd leva. Jag spolar hela helvetet.

Åkesson är nog bara en illaluktande latrin. Någon politiker blir han aldrig. Riktig politiker. Åkesson och SD är nog mera en bluff.

Frågan om inte Kristersson och hans kumpaner också är.

Vi torde få leva med detta att Sverige gått ner sig och alla försök till räddning verkar bara bli sämre.

Nu skiter jag i det här.

God Jul