Dags avskaffa kungahuset?

Nu verkar kungahuset fått en återgång till den gamla glorifieringen med den här regeringen. Det ser man ju på tillställningen att de mår bättre när vi har en högerregering. Kungahuset har väl alltid varit högerorienterat. Går vi inte längre tillbaka i tiden än Adolf 2. Jag menar Gustav den andre Adolf var det ju rena skiten bo i Sverige. Fattigt någonting förbannat och ända fram till början eller mitten fram till 1920.

Äntligen började kronans makt (kungens) begränsas och folket som lidit under träldomen fick mera säga till om. Den kvinnliga rösträtten blev också till 1921 och det förändrade mycket. Visst hade det svenska styret varit en typ av förtryckarstat och männen var fortfarande förmyndare över kvinnan. I alla fall om de gifte sig.

Av tradition torde detta levt kvar ända in i våra dagar men är så gott som borta nu. Inte helt, men nästan. Det finns fortfarande tyranniska ideologier och inte bara från invandrande utan även av rena svenskar.

Att det skulle bli bättre med Nato får oss många tro. Ja ett starkare försvar, låta unga, oförstående svenskar (för inga invandrare vill kriga för oss) kriga för oss. Krypa omkring i gyttja och lera och tro de skulle värna oss samtidigt som vi slösar bort våra medel som skulle stärka landet på annat sätt. Det gamla konungariket Sverige har nu fått en ny uppryckning med den här regeringen. Vi ska kriga mot ryssen, ja inte direkt, det får Ukrainarna göra. Som alltid vill vi inte ta strid som de senaste 200-åren, utan låter andra göra det.

Det fega svenska folket vill gärna öka på sina inkomster, leva i glädjerus och även krama kungakronan. Jag tror jag röstar på vänstern i nästa val, jag kanske gjorde det den här gången också?

Fy fan för högerspökena

Gör din plikt, för vem?

Valfrihet, för vem? Det gamla högerexemplifierade språket som ska få oss tro det för alla oss skulle existera.

Valfrihet kan man bara ha om man kan styra över andra, en typ av slaveri. Det är klart liksom i Amerika vill högern i Sverige ha detta tillbaka så man kan njuta av gratis arbetskraft.

Ja och så går vi dit – igen. När högern styr stärks vänstern.

Ta från de fattiga och ge åt de rika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.