”Mördaren” Netanyahu besöker USA: s kongress

Av , , 3 kommentarer 9

Så ser jag på det om än inte alla håller med. Hur har han tänkt sig det fortsatta Israel. Det är väl endast full maktkontroll som gäller för honom. Även många israeler tycker att nu är det nog. Jag har länge tyckt det är fel väg Netanyahu förespråkar.

Nog förstår jag att han har nästan hela islam emot sig, men blir det bättre när han nu agerar som han gör. Skulle vi se till dödandet är det legitimt för honom döda så många möjligt, eller att oskyldiga faller offer för hans våldsamma attacker. Hur kan man rättfärdiga detta, även om Israel först blev attackerat fanns det även här bakomliggande faktorer hur Israel agerat tidigare som gjorde Israel till ett legitimt mål.

Hur som haver anser jag Netanyahu som han beter sig är en brutal mördare som jag inte har några som helst sympatier för.

Ska judarna försvaras än vad de gör?

Blir man själv mera respekterad om man blivit föremål för hänsynslöst dödande om man själv har samma gärningar i sikte och även utför?

Rensat avlopp

Av , , Bli först att kommentera 6

Jag gjorde som man ibland måste göra med avloppet om det blir tätt, rensa det. Fast nu gällde det bloggen, man kan få in för mycket skit ibland, som man medverkat till själv och inte.

Efter ett litet uppehåll känner jag mig redo blogga lite igen. Vad jag märkt här i V-minaområdet är att det är fantastiskt med turister. Det verkar lossnat rejält och vid macken, den enda f ö bemannade här på ”Plassen” var det ständig kö. Bilar som ville tanka i en ständig ström. Inga elbilar såg jag, någon enstaka laddhybrid, men i övrigt var det vad jag betecknar som ”vanligt” bränsle som var aktuellt. Enormt med husbilar också, kan det vara en orsak att den här regeringen tog bort den straffskatt som var tänkt införas av den förra och där Miljöpartiet med stor sannolikhet var initiativtagare till.

Det har också varit på tal om en turistskatt. I Jämtland såg att där ville S det. Det var ändå det dummaste och den här regeringen avfärdar det helt. Oppositionen i regeringen verkar heller inte vara så pigga på det. Jag beräknar om en turistskatt skulle komma till stånd skulle även turistströmmarna minska och vilken nytta skulle då en turistskatt en skatt vara? Nä usch för alla skatter som bromsar tillväxten. Här i norr, speciellt vår glesbygd behövs all ruljans vi kan få.

Från Tyskland rapporteras om litet intresse för beg elbilar. Jag har sagt det tidigare men säger det igen. Alldeles för många nya märken och modeller har ploppat ut på marknaden som inte håller måttet över god kvalité. Så kan även den tyska försäljnings- och inbytesmarknaden tycka.