Hej

 

Människor har så mycket för -uppfattade meningar.

Bara för du bär slips så betyder det inte att man äger halva värden och att man är ett drägligt svin som lägger till frisyren med en fläskkotlett. Folk har såna otroliga förutfattade meningar. Det är bättre att lära känna mig (vi) innan man dänger ut sig massa kommentarer.

Varför jag (vi) bloggar/instagrammar om detta är för att vi vill hjälpa andra människor som faktiskt vill bära ”slips” men som inte riktigt vågar. Folk som vill klä sig elegant men har ingen stans att vända sig mot när det kommer till detta ämne. Vi får endel kommentarer där folk skriver till oss som vill få tips på hur de kan klä sig snyggt, vad ska man tänkte på m.m och det är sånt som driver mig till att göra detta när man ser att det ger något det man gör och folk uppskattar det.

Kan man göra en människa glad och lycklig så har vi lyckats. Vi gör verkligen inte detta för våran skulle vi gör detta gör de människor som tar till sig det vi säger och som vänder sig till oss när det har några funderingar.

Självklart så måste inte alla tycka om det vi gör. Men man kan tänka på vad man faktiskt säger. Tycker ni inte om det vi gör så behöver man inte följa/läsa oss.

Vi lägger ner fruktansvärt mycket tid på detta och kommer att fortsätta med detta. 

 

Ha det fint och SuitUp

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.