Ny skribent

Hej bloggen och benvenuti alla läsare!

Nu är det SuitUpNorrlands andra halva Rasmus som sitter vid tangenterna och försöker lära sig hur sidan fungerar så att jag tids nog ska få ihop mitt första inlägg på denna blogg. Förhoppningsvis kommer koppen bryggkaffe från Costas som står bredvid datorn ge mig den adrenalinkick som behövs för att fylla premiärinlägget med material.

Jag har avsiktligt valt att inte agera skribent här tidigare då jag känt att tiden inte riktigt funnits där. Studier, extrajobb och innebandyspelande har stått högre upp på prioriteringslistan. Men nu är studierna i stort sett avslutade och innebandyspelandet under övervägande, så nu har jag tid att dela med mig av mina personliga upplevelser, tankar, idéer och synsätt med ett litet extrafokus på herrkläder och stil. Åtminstone under några veckor.

Niklas har i de tidigare inläggen gått mer på djupet med vilka material i kläderna som är att föredra under olika perioder på året och vilka färger som är snygga ihop etcetera. Jag vurmar förvisso om det även jag, men jag kommer att ha något större fokus på det psykologiska bakom sättet vi klär oss på. Dessutom kommer jag naturligtvis att dela med mig av vad som händer bakom kulisserna hos oss på SuitUpNorrland. Men mer om det kommer i nästa inlägg tror jag.

Har ni läsare (för visst finns det några kvar?) några förslag på -, eller önskemål om ytterligare ämnen ni vill att jag ska behandla?

Kommentera eller maila [email protected] vetja! Det här är jag förresten.

 

Ha det fint och SuitUp!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.