En Må Bra Dag i skogen

Igår var vi i skogen och rehabiliterade oss. Så kan jag kalla en sådan dag. Värmen hemma var +16 grader, men två mil bortåt i Byssjan var +21 grader. Det att man bara går och stannar, känner den sköna doften från skogsmarken och tallarna får känslan av välbehag.

Lite krattning av kvistar av stigarna, fika vid bäcken och i min del en stund med en Ylva Eggehorns bok: Förrättelse.. För mig fungerade dagen som en egen privat gudtjänst. Jag fick mycket fina tankar av hennes bok.

Jag önskar att flera människor har tillgång till skogens skatter.

//Sasu

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

 1. Katarina Anundby

  Hej
  När vi bodde i Umeå hade vi en stuga vid Byssjan-forsen. Det är mycket vackert och rofyllt där – myggen:)
  När vi flyttade till Skåne 2005köpte min bror Peter det av mig och min syster Lena,
  Ha en skön sommar du och Sune.

 2. Terttu Haapanen

  Svar till Katarina Anundby (2012-06-25 13:46)
  Trevligt, att du har så bra kännedom om området. Där är så varierande natur, att man glömmer bort att man är i närheten av Granö. Sune hälsar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.