Hälsorot

ingafara2

”Ingefära har använts i hela världen för att bota åkommor som infektioner, magbesvär, ledbesvär, huvudverk och för att stärka hjärtat.” (Epoch Times, Sverige)

Efter att jag läste denna text, började jag äta ingefära-rot tillsammans med morgonfil  eller yoghurt. Jag brukar pressa en liten skalad bit med vitlökspressen.

Ur Din är dagen: ….men tiden och ödet drabbar dem alla. (Predikaren)

Fråga: Kan jag se att mina misslyckanden i själva verket är förklädda framgångar?

//Sasu

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Vilken fin bild du gjort med ingefärsroten.
    Jag brukar göra ingefärsvatten. Jag skalar och skär en bit ingefära i mindre bitar, häller kokande vatten över och låter stå tills det svalnar. Sen silar jag bort ingefäran och dricker vattnet kylskåpskallt till maten. Oftast blandar jag i bubbelvatten som jag gör själv. Man kan också pressa i lite citron. Gott och nyttigt. Kram

    • Terttu Haapanen (inläggsförfattare)

      Hej Marja! Tack för tipset. Jag tror på ingefäraeffekten. Jag lyssnade på Sisuradio för några veckor sedan. En kvinna berättade hur hon har fått hjälp för sina besvär med ingefära. Det är bra om man undviker mediciner i större omfattning. Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.