Umeå i går…

Badrumsinredning, indisk mat och balett…. Dessa tre saker kombinerade vi i går, när vi var i Umeå.

Vi hämtade från K-Rauta de beställda skåpen till badrummet. En middag åt vi på indiska restaurang med syster och hennes man.

En annorlunda föreställning: Les Ballets Trockadero De Monte Carlo var även kvällens program för mig och Sune. Denna föreställning var mycket trevligt att se.

I det hela mötte vi några irritationsmoment på vårt besök i Umeå.

Efter att vi hade packat vårt inköp i bilen, visste vi inte hur vi kommer ut från baksidan i K-Rauta. Alla utgångar hade bommen ner. Ingen information fick vi heller, att vi måste stämpla oss ut genom att visa kvittot. När jag frågade av en kille som satt i en liten stuga.. sa han att vi kan bli polisanmälda, när vi försökte komma ut.. ???!!! Otäckt i högsta grad!!!:(

Ett annat irritationsmoment var på Idunteater: Just den raden där vi satt (rad 6 höger) var framför oss de sittandes huvud i samma höjd på grund av att nivåskillnaden var för liten mellan raderna. Vi hade svårt att följa föreställningen. Vi flyttade oss upp på åhörarstolarna och njöt av resten av föreställningen.

 

Indisk mat

Mattallriken var av plåt… Besticken var under all kritik… Knappast blir det någon middag till i denna restaurang för oss…

balettdansare

”Kom alltid ihåg att vad man än har för problem, så finns det en uppsjö av lösningar.” (Marion Weinstein)

Fråga: Kan jag upptäcka de lösningar som finns på mina problem i dag?

//Sasu

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.