Andreas Berglund, min vän

Andreas

Han kom ofta till min butik med sin kompis. Många trevliga stunder hade vi. Han funderade över hur livet ska bli, när han blir stor. Jag brukade mäta dessa killar, hur mycket de har vuxit. Måttet var markerat på väggen. Andreas åkte båt med mig och Sune. Även med motorcykel åkte han.

Även en liten blombukett fick jag av honom en gång.

Nu fick vi läsa om honom i lördagens vk. Han är i musikbranschen.

Lycka till!

”Den som är blyg märker snart att han inte har haft någon anledning att vara blyg, och att det i själva verket inte är någon som lägger märke till honom.” (Robert Lynd)

Fråga: Varför är jag blyg och generad?

//Sasu

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.