tankar på nattgammal is

allt å ingenting

Kanske dags å sova då?

Första arbetsnatten avklarad, ska bli skönt att snart lägga igen ögonen. inte mkt nytt att rapportera, så jag förstår inte varför jag skriver. Kanske är det för att jag vill berätta för alla hur trevligt de är å gå runt på området en natt,fått se harar, kopparänder, en mink å en massa skogsduvor. Eller annars så kanske det bara är ett försök att söva mig själv, vilketsom så är det bara en natt till, sedan blir det natt först i aug igen. trevligt trevligt.

 

Duktig som jag alltid är på att komma ihåg födelsedagar, så skulle jag vilja grattulera min svägerska på hennes födelsedag i EFTERSKOTT, eller förskott om ni så vill. Även tacka min bror och svägerska som tar hand om mina hundar nu ett tag framöver, får bara hoppas att de inte ser ut som korvar när jag väl kommer hem igen, hur ska de gå å missa all träning med hundarna å alla premiärer, Samul får lov å jaga föör mig också, annars blir jag besviken.

 

Gävle imoorn å hämta min underbara flickvän, det gillas.

 

Nu Sängen, lev gott må gott//W

Dum spiro spero ( minns inte vad det betyder, men minns att jag använde detta latinska citat mkt i yngredagar, får kolla upp vad de betyder när jag vaknar.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.