tankar på nattgammal is

allt å ingenting

gräsänklings blues

Jaha, då var man ensam i stugan igen, mindre roligt de. skulle ju helst ha velat hem till vbtn igen, men gäller att jobba medans man har chansen, lämnade av malin på nattbussen för ett tag sedan, å funderar på å sova, ska ju trots allt upp och jobba klockan sex imorgon, sedan efterde blir det gopass ett bra tag framöver, 23-06,30 premiär efter premiär ginner mig ur händerna, värst av allt är att jag missar att få släppa hundarna, men det får far å bror sköta istället.

 

hur går jakten för allihopa?

 

kopplade just in mobilen i datorn, och insåg att internet går snabbare via mobilen än modemet, kännssom att något är fel med världen just då.

 

Verkar då aldrig få något svar från anställningsintervjun som jag varpå i arvidsjaur, så det är nog tyvärr bara att räkna bort, blir å fortsätta och söka jobb land å rike runt, jag som vill stanna i vbtn eller högre upp, men man får int alltid som man vill. bara hoppas att det dyker upp några som man är kvalificerade för snart, men om inte det skulle hända, så kan man alltid hitta någon trevlig praktik, för göralös när jag kommer hem vill jag inte va ( är jag visserligen inte då det är både jakt + att man kan kan agera proffs amatör med motorsågen på nå björkar)

 

ingen som har något jobb till en utbildad harjägare? måste slänga in cv till g4s i umeå.

 

jaja, de var nog allt från mig lev gott å må gott alla där ute.

 

ps någon som vet om man behöver med sig passet sedan man passerat dalälven, vill ju inte bli tagen som illegal invandrare här nere 🙂 ds.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.