tankar på nattgammal is

allt å ingenting

Tiden går fort

Ja, tiden går fort nr man har roligt, så vem hinner med att uppdatera sin blogg när man har ett liv? inte jag i alla fall, men just idag får ni betrakta mig som livlös.

 

Var senast i oktober jag skrev, har nu bott här i arvidsjaur sedan dess, och måste säga att jag trivs riktigt bra, bortsett från att man sitter fast i en lägenhet, men de är väl sådant man får stå ut med.

 

Så är det dags att börja på å ladda inför den nya jaktsäsongen, var här om dagen å skjöt lerduvor, vilket var över två år sedan senast, kan säga att det märktes, resultatet var kanske inte det mest fantastiska, men kul var de, å några tusen skott till, så borde man ska vara tillbaka i gammaltgott slag igen.

 

Ingen som är sugen p att köpa en Volvo xc70? att ha en diesel bil känns lite onödigt för mig för nrvarande då jag bara har 50m till jobbet, så de blev en c5 istället, men står för närvarande me två bilar, vilket kanske är lite overkill.

 

Vad har man mer hunnit med sedan senast? ja, en massa skoterkörning, ser redan fram emot vintern, hösten är fantastisk för jakten, vintern för skoterkörning, våren/vårvintern för… ja denna underbara årstid, varmt  å skönt, men ändå skoterföre, å bäverjakten förstås, sommaren däremot, det känns bara som en mellan säsong mellan allt, Säger till när ag funnit något riktigt positivtmed den, skulle väl vara myggen, regnet eller så varmt så att man håller på å kvamnå.

 

ajja, ska vl försöka vara mer livlös hr framöver, så att det kommer ett vettigt inlägg i denna blogg också.

Lev å må gott folk//W

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.