Söndagsfunderingar

Snart är helgen slut och marken är äntligen vit. Inte för att jag saknat snön, men lite ljusare blir det i alla fall.

Tänkte att jag måste passa på att skriva mer när jag lyckats få en politiker att kommentera min blogg! Då vet jag ju att de läser i alla fall 🙂

Kanske någon kan svara på hur det gick till när det nya avtalet om antalet kvotflyktingar skulle tas, och gick från 41 till 59 st? Har hört detta från två aktiva politiker, och kan inte låta bli att undra hur det kan bli så…..? Är det fel så rätta mig gärna. Ett beslut som påverkar hela samhället, om ni frågar mig.

Var ska barnen på skolan få plats om klasser måste delas? Vilka lärare ska undervisa i förberdelseklass om det ska ordnas såna? Och var ska alla barn i förskoleålder få plats?? Det är nu fem veckor kvar till jul och vi som jobbar på SFI får veta att 14 nya elever nog kommer nån gång "efter jul". Vilket innebär att barnen då också kommer att behöva barnomsorg. Hoppas ni som organiserar detta har en finfin plan som går snabbt att sätta i verket! För det börjar bli bråttom.

Det här är bara några av mina funderingar jag har en söndagkväll som denna.

Ha en fortsatt bra kväll!

2 kommentarer

  1. Carl-Axel Otterhall

    Hej och kanonbra fråga Carola:) Inte säker på att du får svar här men politikerna har ju ”medborgardialog” – ett mycket bra initiativ btw – i Sorsele på onsdag 18.30. Ställ den där:) Den har jag tänkt ställa till dem på tisdag när de är i Tväråträsk. Och kanske nån fråga till:) Vad har ni fått för information så att ni iaf kan förbereda er?

  2. Carola Boström

    Svar till Carl-Axel Otterhall (2011-11-20 22:58)
    Hej Carl-Axel! Tycker jag absolut att du ska göra, ett mycket bra tillfälle att ställa en massa frågor. Jag ska absolut ställa den 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.