Nytt år

Tittade på Aktuellts årskrönika i går och förundrades över hur mycket som hänt under året som gått, och som man kan behöva påminnas om:

  • Protesterna i Egypten och störtandet av Mubarak
  • Striderna i Libyen och dödandet av Gadaffi
  • Terrordåden i Norge
  • Tsunamikatastrofen i Japan

Bara för att nämna några. I Sverige fick Socialdemokraterna en ny partiledare, liksom Centern. SAAB går i konkurs och kronprinsessan blir gravid. Man kramar träd och Tranströmer får nobelpriset i litteratur.

Att titta tillbaka på det som varit tror jag kan vara bra för att kunna gå vidare. Snart ligger ett nytt år framför oss som ett oskrivet blad, dagar som ska fyllas med glädje, sorg, längtan och förhoppningar.

Mitt år har varit fullt av roliga händelser som värmer mig när jag tänker på dom. Jag har också fått vara med om sorgliga besked, tråkiga avsked och  något som kan liknas vid en katastrof. Det var dagar som gick och aldrig kommer igen……..

Skulle kunna lägga upp så många fler bilder på vänner, systrar, svärmor, pappa, syskonbarn som gör mitt liv lättare att leva, men ni vet att ni finns i mitt hjärta.

Se nu till att fylla ERAT nya år med meningsfulla och minnesvärda dagar.

Vi ses där ute!

8 kommentarer

  1. Eva-Lisa Forsberg-Rogström

    Hej Carola!
    Jag har växt upp i Sorsele på 50 – 60-talet och jag har mitt hjärta kvar där även om jag flyttade -69. Det är intressant läsning i din blogg och jag vill bara understryka att du är en länk till mitt Sorsele även om vi inte känner varandra. Tack för det och God fortsättning!
    Vänligen
    Eva-Lisa

  2. Carola Boström

    Svar till Eva-Lisa Forsberg-Rogström (2012-01-03 14:45)
    Hej! Oj, vad glad jag blir för din kommentar. Som du vet har jag ibland velat sluta skriva för att jag inte vet om någon läser, så tack snälla du! Har man en gång bott i Sorsele är det svårt att släppa det:-) God fortsättning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.