En fråga bara

Det känns det som jag famlar i vintermörkret och därför frågar jag ER som uppenbarligen läser min blogg:

VAD vill ni läsa om i en blogg här på VK? Ska man skriva om vädret, mat, plogning, skoterkörning, fiske, jakt, natur…….? Skulle vara mycket tacksamt med förslag för just nu vet jag varken ut eller in.

Ha det bra där ute!

10 kommentarer

  1. Carola Boström

    Svar till Carina Nilsson (2012-02-03 01:34)
    Tack för att du tar dig tid att kommentera :-)Och tack, ibland känner jag mig som sagt rätt ensam om att ha åsikter i det här samhället.

  2. erik

    Måste erkänna att det är ytterst sällan jag går in och läser bloggare,och det kan bero på att jag för nåt år sen av en slump,gick in och läste på en bloggares sida, och blev milt talat paff, där kunde man läsa om hur vederbörande hade borstat tänderna på visst klockslag, om vilken god mat denne lagat under helgen, och hur mkt vederbörande hatar det ena med det andra, så tyvärr kanske jag drog alla bloggare över en kam, och tänkte att det är nog mest bara människor som söker någon slags uppmärksamhet oavsett slag, det speglar väl lite också vårt samhälle till dags dato, men jag hade ju förstås fel, det finns ju säkerligen bloggare som har något intressant att säga/skriva! Så mitt tips är att du skriver om något som du verkligen ”brinner för”, dock om detta skulle innebära att du ”brinner för att tala om för världen när du senast borstat tänder”, så avråder jag dig detta! (ett exempel bara, som inte har med din blogg att göra!) =)

  3. Carola Boström

    Svar till erik (2012-02-03 19:45)
    Haha, ja visst finns det såna bloggar men det är inget jag strävar efter. Jag bloggar för att jag älskar att skriva och för att det finns så mycket jag vill säga. Att blogga innebär för mig att blotta sig själv till viss del och kunna bjuda på sin vardag. Men det får inte bli för personligt, särskilt inte när man bor på en liten ort som Sorsele där det blir extra viktigt att skydda nära och kära. Jag ska absolut skriva om sånt jag ”brinner” för i fortsättningen också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.