WOW!

Hörde att våra politiker fick en utbildningsdag om "Sociala medier" förra veckan, och tydligen fick de sig något bra tips där eftersom det plötsligt dyker upp både kommentarer på bloggar och löften om egna bloggar!

Som en politiker sa så "kan det ju vara bra med en sån här dag eftersom folk skriver vad som helst på VK". Hur man nu kan veta det eftersom man "aldrig läser" det forumet….? Låter som denna politiker och kanske många andra behöver påminnas om att vi lever i ett fritt land där vi FÅR skriva (nästan) "vad som helst", vilket jag tycker är fantastiskt!!

Jag vet många som tycker det är bra att saker lyfts offentligt och jag tycker det är sorgligt att de folkvalda inte är stolta över att ha en befolkning som faktiskt bryr sig och engagerar sig i frågor som är viktiga för alla i den här kommunen. Istället blir man ett hot och ska helst tystas ned. Men vill också säga Välkommen till år 2012 politiker när vi använder sociala medier dagligen och vare sig det är på Facebook eller VK.SE vi luftar våra tankar så är det forum som är här för att stanna vare sig ni vill eller inte.

Nåja, det var mina tankar en tidig söndagmorgon när vi ställt fram klockan, ser ljuset komma tidigare och vi har kommit ett steg närmare vår och sommar.

Ha det bra där ute!

2 kommentarer

  1. Carl-Axel Otterhall

    Hej Carola. Joo du…det har hänt mycket inom de sociala medierna och det är klart att politikerna tycker det är jobbigt att deras väljare nu börjar ”lägga sig i” och tycka till. Det var nog lugnare förut:) Men utvecklingen har nått även Sorsele – dock tveksamt om den nått ända in i kommunhuset. Jättebra att de får utbildning i alla fall! Jag minns en kommentar som jag fick i mitten av 90-talet. Det var en man i medelåldern som sa: ”jag tror inte på det här med internet. Det är bara en tillfällig ”fluga”. Kanske det finns sådana som fortfarande tror det:)

    Ha en bra dag:)

  2. Carola Boström

    Svar till Carl-Axel Otterhall (2012-03-25 10:35)
    Hej Carl-Axel! Visst är det säkert rätt jobbigt att vi kan vädra våra tankar och åsikter i ett medie som läses av många, och det är svårt att bortse från det som skrivs 🙂 Ser fram emot fler skrivande politiker i framtiden.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.