Stoppa pressarna!

Min vän Martinsson ringde upp mig idag. Lundström påtalade igår min brist på vänner här i Västerbotten – då är det skönt att bli uppringd av en gammal trotjänare för att diskutera vem som egentligen har det trassligaste levernet.

 

Vi kom att diskutera det trassliga unga män i tjugoårsåldern gärna diskuterar; damer (jag hävdade att jag inte hade så mycket som en endaste västerbottnisk tråd att dra i och han menade att han inte ens hade ett garnnystan att börja talla på i sin nya stad), Football Manager (han hade fått sparken från MFF, jag ondade över hur dålig GIF:s nye brasse Denis dos Santos var på spelet) och… tja, inte så mycket mer.

 

Men till slut nådde vi samtalets kärna: 

 

"Du… är det klart med Bajen snart?"

 

Martinsson hade nämligen funnit följande på Hammarbys Svenskafansforum: 

 

 

Jag har nu fått kontraktsförslaget från UFC skickat till mig. Det ser ju okej ut och så, men när jag fick syn på det här så känner jag genast att det kanske är dags att ha lite is i magen. 

 

Jag vet, jag vet att man ska ta alla silly-season-rykten på nätet med en nypa salt, men jag menar…

 

… när det kommer från förstahandskällor som Smultronbilar och Rövner måste det ligga nånting i det. 

2 kommentarer

  1. Martinsson

    Verkar gå dåligt när man får kontraktsförslag och dessutom verkar så gott som klar för Bajen…

    Själv fick jag som sagt sparken från Malmö, har fått byta avdelning på jobbet och kommer att få stå för busskostnaderna för att få spela fotboll i Division 5, vill du byta?

  2. Erik Löfgren

    Svar till Martinsson (2011-03-22 20:56)
    Jojo… säger han som mig veterligen inte bor i en studentkorridor utan i en egen lägenhet och som dessutom får garnnystan kastade över sig så att han dränks i trådar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.