Vissa UFC:are kan faktiskt medverka i teve utan att skämma ut sig,

Lundström skickade ett SMS där han, typ, ville säga upp bekantskapen och få mig och min blogg att flytta hem och lägga mig under någon sten i Sundsvall. 

 

Men nu var det ju faktiskt så att Lundström stod för ett ytterst gediget kaptensmässigt intryck. 

 

Fotbollslag%20startar%20moralprojekt%20med%20kyrkan

Fan, han såg till och med solbrun och fräsch ut (jag vet inte om det är filmredigerarna eller solrummen på IKSU Spa han ska tacka)- och varenda hårstrå i frisyren var noga fixerat. Jag noterade till och med att han tog det en aning lugnare än oss andra på uppvärmningen, förmodligen för att inga lätta svettningar i hårbottensregionen skulle fälla hela frisyruppläggningen. 

 

Nåja. Han lyckades med väldigt god marginal undvika en "… han ser lite moderat ut"-fadäs.

 

När vi passar på att skriva så här pass korta, innehållslösa inlägg – det hör inte till vanligheterna – kan vi passa på att fylla ut det med högst privata ändamål: 

 

Först en vädjan till den obarmhärtiga, råbarkade tjyv som helt oförhappandes lagt rabarber på min Pro Logan härom helgen; lämna tillbaka min cykel. Ingen människa borde behöva gå längre sträckor i en cykelstad som Umeå. Men framför allt borde inte en ung man som har inkomsten av en ekvatorialguineansk grindpojke behöva lägga ut fyrtio kronor – känt som "flera dagslöner" för en lönetagare av min trassliga dignitet – för att ta sig till ett universitet och tillbaka. 

 

Universitetet, ja. Imorgon ska jag i den arla morgontimman dit en sista gång innan jag äntligen får gå på sommarlov. Det har totalt varit några tuffa halvdagars skolarbete under våren och det ska skönt att äntligen få sig lite välförtjänt vila. 

 

Jag kan inte påstå att jag brann för att införskaffa mig de 7,5 poängen i strategisk kommunikationslära – men jag brann hela tiden helhjärtat, sista-minuten-kämpade in alla uppgifter, för att få fortsätta ha en anledning att röra mig kring Lindellhallen. Umeå måste bli en mycket fulare stad på sommaren om alla universitetsstuderande damer beger sig hemåt. 

 

Jag lämnar er av någon outgrundlig anledning med en spontan topplista över de fem bästa somna-till-låtarna, alla kategorier, med tillhörande Spotify-länk. 

 

5. Lua – Bright Eyes

4. Nu Sigge – Håkan Hellström

3. Vaggvisa för Flyktbenägna – Håkan Hellström

2. Mr. Bojangles – Nina Simone

1. Gårdakvarnar och Skit (Instrumental) – Björn Olsson

 

Här har ni några bubblare i en gammal lista som skulle behöva sig en uppdatering. 

 

Med det säger vi god natt. 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.