Trevligt substitut till att skandera slagord iklädd tunga kängor, väl?

Det var väl en trevlig nationaldag? 

 

Att istället för att raka huvudet för att gå runt i kängor, skrika slagord och vifta med blågula flaggor sätta sig och lapa sol på Gammlia och samtidigt bjudas på – till stora delar – rätt underhållande fotboll? 

 

Och dessutom se stadens lag ta ännu en viktig seger på sin ännu obesegrade resa – och för första gången (får jag för mig?) ta över serieledningen. 

 

Ni bjöd på en väldans fin stämning, hur som helst. Fan, det var ju rena applådinfernot när vi rullade runt bollen sisådär tjugo passningar på offensiv planhalva under den andra halvleken. 

 

Jag är alldeles för trött för att orka skeppa ut min sedvanligt halvdana matchrapport. 

 

Det får bli under morgondagen då jag har… få ursäkter till att inte hinna med en uppdatering. 

 

Mina planer är att leta mig upp till IKSU för att återförenas med Agda, Britt-Inger och de andra på ett gymapass i vattenbassängen – och att sedan tillsammans med några andra av dagens startspelare bege mig till IKSU Spa för lite avkoppling. 

 

Hade jag bara stått för en bra insats idag – en insats jag skulle kunna känna mig nöjd med och inte en högst medioker – så hade det kunnat bli en fin dag där jag kunnat känt att min gårdag gjorde mig förtjänt av att ligga i bubblet eller att sitta i ångbastun. 

 

Men men. 

 

Ikväll dök inte bara en videointervju med Vlado – matchens lirare väl? – upp på hemsidan – utan även de nya individuella lagbilderna. 

 

 

Hade jag bara spelat fotboll lika bra som jag var snygg så hade jag… nog alltid gjort lika trassliga insatser som jag stod för idag. 

 

… jag noterar att jag trots allt inte var ensam med att skriva dit det något desperat skrikande "Singel" i familjekolumnen där de flesta räknat upp mor, far och syskon. Lundström, Joel Burström och "Böni" försummar också sina familjer för att istället annonsera lite för sig själv. 

 

Har ni, stora pöbel som letade er till Gammlia och varav en liten, liten del kanske letat sig till denna blogg, några kommentarer om matchen som jag kan spinna vidare på när jag tvingar fram en matchrapport imorgon? 

Etiketter:

En kommentar

  1. Warren Buffet

    Vem hade markeringen på killen som ganska omarkerad nickade in 1-1 för Karlstad? Du och Markoo var inte så glada på varann direkt efter. Båda verkade skylla på den andre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.