Erik Löfgren skriver folk på näsan,

Inte mycket att skriva hem om från dagens träning. 

 

Helgens nykomponerade backlinje fick lära känna varandra lite ytterligare, Simon Mårtensson joggade sin vana trogen mest omkring utanför spelet med sin trassliga rygg, poängspelet slutade oavgjort, Arestav trampade i vanlig ordning, "omedvetet" sönder min stortå och i omklädningsrummet efteråt diskuterades det mest om kontraktsförhandlingarna som herrar Chenouffi och Mårtensson är inblandade i. 

 

Men det var inget nytt under solen. Vår lockprydde skytteligaledare har ännu inte fått något konkret förslag i näven och om fjorton dagar är han kontraktslös. 

 

I brist på annat bjuder vi här på UFC-bloggen på en Spotifylista lagom tills dess att man vill släpa fram grillen, suga i sig halvannat paket filterlösa Blend och svepa i sig en halv box billigare rödtjut framåt en härlig försommarkväll i goda vänners lag: 

 

Den är alltså skapad för er, bästa läsare, då jag självklart inte får uppleva dylika kvällar. Jag får ju inte dricka. Jag har ju inga vänner. 

 

Här är den. 

 

Jag brukar vara en relativt ödmjuk grabb; men det här är sommarlistornas sommarlista. Punkt. 

 

Bland andra Armand Mirpour, The Cure, The Vaccines, Arctic Monkeys, Masshysteri, Ladyhawke, The Strokes, Fleet Foxes och – framför allt kanske…

 

 

… världens bästa låt just nu. 

 

Nu ska jag gå och panta lite burkar. Att göra Spotifylistor blir man inte rik på. 

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Erik Löfgren

    Svar till kola (2011-06-16 23:20)
    Det är precis de här kommentarerna som folk i laget tror att jag ”sitter och skriver själv”. Men tack ska du ha, kola.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.