Två bilder säger mer än… äh, tryck ba’ på knappen,

Jag orkar utvärdera HTFF-drabbningen just nu. Min kropp har nått nya höjder av trassel. 

 

Imorgon, gott folk. 

 

Tills vidare: 

 

Som den ambitiösa bloggaren jag är har jag självfallet då och då tittat in på VK-bloggarnas topplista. Den som förkunnar vilka inlägg som fått flest "tummar upp" under veckan. 

 

En så här pass trasslig portal har självfallet ingen chans på topplaceringarna vanligtvis. 

 

Men nu tror jag att jag kan ha någonting på lut. Jag märker nämligen att toppliste-ettan, ett blogginlägg skrivet av en fryntlig kvinna vid namn Gunnel, bara består av en bild. 

 

En väldigt tjusig bild på en västerbottnisk solnedgång, förvisso, men likafullt bara en bild. 

 

Jag är ju ingen fotograf eller så, inte alls. Men eftersom det här är en Umeå FC-blogg som trots allt har något hundratal besökare dagligen – folk jag antar letat sig hit för att läsa om norra Norrlands främsta fotbollslag och som borde bli belåtna när det går bra för laget – så tänkte jag att… vi gör ett bildförsök för att försöka nästla oss in på topplistan. En endaste gång. 

 

Jag menar… alla tror att solen ska gå ner varje kväll. Gunnel ska ha cred för sitt vackra fotografi – men det är ingenting överraskande, omvälvande vi ser. Solen förväntas alltid gå ner lagom tills dess att Magnus Hedman snubblar ut från en efterfest till något kändis-DJ-gig i Flen med Jockiboii och Villa Meduza-Benny. 

 

Men vilka trodde när den här bilden togs…

… att denna uppradade trupp, som nog många fotbollsintresserade Umeåbor ställde sig halvt tveksamma till, skulle framkalla nedanstående bild när den tionde juni var kommen och vårsäsongen var till ända?

Push the tumme-upp-button. Krossa Gunnel.