UH-UH-UH, UH-UH-UH, VI ÄR GULA OCH BLÅ, VI ÄR BALL!

Sicken förpillat förtjusande tisdagskväll vi fick att tjusa oss i ikväll, ikväll, ikväll, ikväll. 

 

Jag ska överlåta åt de som gör det så mycket bättre – säg Erik Niva eller Simon Bank – att beskriva kvällens match och dess betydelse. 

 

Jag är bara lika lycklig som er andra. 

 

En stolt Svenne. 

 

(Bland allt fantastiskt tycker jag att scenen när Svennen langar upp räkor i en påse måste vara svensk humors största landvinning på mycket länge)

 

Man skulle kanske kunna säga att jag en välsignad kväll som denna bara är "en man av folket", men då bevittnade man inte hur jag beställde in såväl oxfilé (!) som hummer (!!!) på Allstar i afton. 

 

Ojvoj, sicken fest det blev när väl jag och Jonas Nilsson insett hur man skulle veva med skaldjursbesticken. Och hela kalaset till det timida priset av ett par snabbstekta burgare, tack vare den femtioprocentiga rabatt som jag lyckats tillskansa mig genom att vinna pris som Matchens Allstar-lirare hemma mot Luleå (ni kanske minns det spektakulära tåmålet?). 

 

… jag har kritiserat Allstar förr – senast när de hade "stängt för utbildningsdag" samtidigt som Tottenham-Manchester City och Manchester United-Arsenal gjorde upp under samma söndag – men deras "Surf and Turf"-tallrik höll allra yppersta klass. Rekommenderas varmt till alla som tillhör en socialklass som inte går att dividera i tre. 

 

Imorgon är det ledigt från den organiserade träningen och istället valfritt pass på IKSU. "Fri lek" skulle man kunna säga då man får se till att göra det man själv tycker är lämpligt för att vara i toppslag på söndag. 

 

Jag ska på den lediga eftermiddagen och kvällen försöka se till att publicera en topplista här på UFC-bloggen. Danny Persson efterfrågade listor och pitchade ett par idéer på några han ville se. Tyvärr var ingen av idéerna ens nära att hålla det mått av kvalitet och journalistiska integritet som vi lärt oss att kräva av innehåll på UFC-bloggen. Men jag ska nog komma på något. 

 

… och i utbyte har vår sötsakspundare till toppforward lovat att bjuda på sin topp-tio-lista över fikabröd. 

 

Ojvoj, slit inte ut era F5-tangenter allt för mycket bara, gott folk. 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.