Årets viktigaste släpp,

Jag slafsade ihop en krönika på eftermiddagen. Med längden av ett genomsnittligt blogginlägg. 

 

Men det skulle kortas. Å kortas. Å kortas. 

 

Det är alltid jobbigt att tvingas korta ner sina alster. Särskilt så mycket. 

 

Men nu kan jag ju sitta här och hitta på att "det v-a-r en bra krönika" och att "den h-a-d-e en tydlig röd tråd" och att den "visst v-a-r ihopknuten på ett smäckert sätt". 

 

Egentligen. "Innan den kortades ner". 

 

Självfallet var den lika trasslig i utgångsformatet. Bara lite längre. 

 

Nåväl. Under nerskärningsarbetet hann jag dock ändra en viktig detalj. 

 

Jag skrev något i stil med att "Det finns inga anledningar att inte besöka Gammlia", men så gick jag och hämtade dagens post, hittade ett brunt kuvert och… ja, jag blev tvungen att stryka den delen. 

 

Jag säger absolut inte att ni ska sitta hemma på söndag. Absolut inte. Men "det finns inga anledningar"-biten kändes inte lika stark då man vet att en bättre Football Manager-save på ett nyanlänt spel inte sällan varit anledningar för folk att prioritera bort världsliga ting som "att äta" och "att sova". 

3 kommentarer

  1. Lövenbloggaren

    Minns den där tiden. Var en fullständig CM-junkie. Synd bara att hockeyversionen aldrig nådde några högre höjder. Då hade man kanske suttit där än? Nä, visst är man på Vallen imorgon. Go Danny & Co!

  2. Kalle

    Sedan min polare på högstadiet en gång introducerade mig till en version av CM2 (tror det var säsong 96/97) har jag varit fast. 15 år senare sitter jag och desperat letar efter cracket till nya FM. Jag säger som spelet självt ”turn your underwear inside out saves on washing” 🙂 Lycka till imorrn!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.