Klarrt,

Jag får börja med att å UFC.se:s och VK-sportens hemsidas vägnar be om ursäkt för driftstörningen under eftermiddagen, men det blev ju ett jävla tryck som de västerbottniska servrarna inte alls var redo för. 

 

 

… att merparten av besökarna ville in på dessa sidor för att nyttja kommentars- och gästboksfunktionen för att där uttrycka sin vrede över att UFC inför den stundande Superettasäsongen presenterar gammal medellös mittbacksskåpmat istället för något nytt och spännande – det låter vi passera för stunden. 

 

För ikväll är det fest. Jag åkte hem till en bättre vän efter träningen. Firade med den pompa och ståt som det tillstår ett fryspaket Findus Oxpytt. Men inte nog med det. 

 

"Jag är klarr", skrek jag lyckligt när jag klev in i hallen. "SPARE NO EXPENSES! Häll i h-e-l-a den där gräddtetran å!". 

 

Imorgon tänkte jag landa. Komma ner på jorden och återvända till vardagen. En vardag som imorgon tänkt innehålla dubbla IKSU-pass och, håll i er nu, en uppstart av den här UFC-bloggen. 

 

(Förutsatt att jag får mitt nya, förhoppningsvis funktionabla och kompatibla, batteri till det haveri som är min gamla dator)

Etiketter:

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.