Så ser er lördag ut,

Jag köpte en påse nötmix på väg hem från träningen, efter den aldrig missvisande devisen att "det är ju gott med nå nötter å" när man förkunnar helg genom att veva igång den här låten – min officiella nu-tar-vi-helg-efter-en-påfrestande-vecka-med-bloggande-och-fotbollsspelande-låt – på det modesta volymsnäpp som får gemene granne att gramset börja veva i elementen. 

 

(Äh. Den här liveversionen – jag kommer för alltid avundas min syster för att ha varit på plats (jag satt väl på någon buss någonstans i Fotbollsnorrland) – är för mäktig för att undanhålla eder i fredagskvällen;

 

När jag tagit mig tid att stränga min gitarr – jag tappade den i golvet härom veck… måna… för något halvår sedan – och sedemera också lärt mig fler än ett ackord så ska alla mina intron låta så där.

 

Så. Nu återgår bloggen till sitt ordinarie, nötmixrelaterade program)

 

Denna nötmix kostade mig närapå fyrtio kronor. Den bestod av några smäckert saltade cashewnötter, några högst ordinära jordnötter samt fåtaliga guldkorn i form av ett koppel chokladdraperade mandlar. 

 

Denna blandning tog mig ungefär en halvtimme att veva i mig. 

 

Jag kan inte lova så mycket inför morgondagen – men jag kan lova att ni till tonerna av 40 svenska riksdaler imorgon kan få er något som räcker i nittio minuter;

 

Ni får nämligen en träningsmatch mot IFK Luleå (jag tänkte applicera ett säljande adjektiv framför IFK Luleå, men det är det nog bara Henke Sennström som är mäktig att göra med en ärlig uppsyn) på Gammliavallen klockan 13.00. 

 

Ni får den här startelvan; 

 

Vlado – Joel, Kalle, jag (på rätt position! Ojvoj, vilken glimrande uppvisning vi har att vänta!), Marko (som vänsterback! Vad månde bliva!) – Ali Jasim, Jens Sjöström, Wennebro, Hampe – Johan Wilhelmsson (som trequartista!) – Wallerstedt (som GIF-supporter vill jag skriva "som forward!"). 

 

Ni får säkerligen någon afrikan serverad er inhoppsledes. 

 

Ni får, enligt yr.no, sju plusgrader och en sol lätt höljd i molndunkel. 

 

Och ni hinner – FRAMFÖR ALLT – hem precis lagom tills det att Bosse Petersson håller hov i Viasatstudion (om fotboll, brunkrämer, solarium eller annat som kan tänkas härröra hans expertis) inför drabbningen och tillika spikettan (väl?) Sunderland-Liverpool. Stryktipset lämnar ni in innan matchstart, om inte via internet så på vandringen till Gammlia – med fördel på de odiskutabla vinnarhaken Bubblan eller Axtorpet. 

 

Se där. En heldag.

 

Stryktipsinlämning, fotbollsmatch på läktare, fotbollsmatch framför teve, spänt följande av Stryktipspling; om Kofi Annan gjorde torsdagen till kvinnornas så kan väl jag försöka lansera denna lördag till "De fotbollsintresserade västerbottningarnas dag… i mars… för hen". Så ska den heta. 

 

Vi ska göra vårt bästa för att den ska bli celeber. 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.