Vlogg-premiär!

Det blev som bekant ingen match mot Mariehem. 

 

Den snöade in. 

 

OBS! Inget första-april-skämt. 

 

Istället lommade vi molokna upp till IKSU, några styckna, där Jens Sjöström visste att det skulle finnas en hinderbana i rummet "Moskva". 

 

Mycket riktigt. Vad gör man då inte än att förverkliga den gamla förlupna pojkdrömmen att få delta i "Gladiatorerna"?

 

UFC- och Superettan-relaterade frågor vi lämnas efter vi kikat på klippet kan vara hur länge Umeå FC får behålla Simon "Le Sulk" Mårtensson i dylik Gladiator-form; med tanke på förebilden Anelkas lösaktiga transferhistorik? 

 

Vi förbryllas väl också av att Henrik Sennström – som av någon outgrundlig anledning kallas "Zeke" i Norrbotten – inte ställde upp i tävlingen utan agerade, ofta lyrisk, kommentator; trots att han sitter på truppens enda riktiga Gladiatorsmeknamn. 

 

Vi förbryllas väl dock inte av min jumboplacering. Stänk av höjdrädsla och en ovilja att kasta mig handlöst ner i madrasser för evig Youtube-ära sänkte mig mot Jens som för övrigt nyttjat hinderbanan i träningssyfte en hel försäsong för något år sedan (min främsta Gladiator-relaterade merit är att jag sett Steve Galloway och Daggen Olsson hindra denna skärmytsling massvis med gånger). Och mot Hampe räckte helt sonika inte återhämtningstiden eller motivationen till. 

 

Det var det. 

 

Also weak arms

 

Hur som helst; det här är lätt det jobbigaste jag gjort på hela året. 

 

Inte själva hinderbanan. 

 

Själva redigerandet. Och då orkade jag ändå inte lägga in lämpliga ljudspår. 

 

Men ni får hålla till godo. 

 

Kanske återkommer vi med fler vloggar – blogginläggen för Den Moderne Bloggaren – om vi någonsin skulle kunna jobba upp oss så till den milda grad att vi kan anställa en redigerare på åtminstone deltidsbasis; för det här gör jag inte om. 

 

Återkommer med diverse annat från helgen då jag återhämtat mig. 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.