Oavgjort mot Sandåkerns herrar

Hur gick det då för UIK emot Sandåkerns herrar?
Efter 2 x 25 spel blev det faktiskt ett lika och det var UIK som tog ledningen i matchen men ett oturligt självmål i slutet gav Sandåkern 1-1.

Tränaren Joakim Blomqvist var riktigt nöjd efteråt
– Det var roligt och spännande att möta dom, de hade förvänta sig att dom skulle dominera men vi visade från början att så inte skulle bli fallet och tog ledningen med 1-0. Vi höll på att vinna men den sista sparken i matchen ledde till ett självmål, säger Joakim och fortsätter;
– De klarade inte av att sätta hög press på oss, det här ger råg i ryggen att vi klarade av det så bra, det känns lovande. Det är nog många av spelarna som vart överraskade att det gick så bra, säger Joakim.

Dessvärre fick vi inte klarhet i vem som gjorde UIKs mål på en trilltrasslad situation. Men bloggen lovar att undersöka detta under veckan.

Vidare var Therese Kapstad som har varit lite frånvarande tillbaka i spel och nu är det bara Hanna Pettersson som är borta från spel. Vad gäller hennes status tror Joakim att hon är tillbaka till Lyon.

– Hon kunde ha varit tillbaka till premiären mot Jitex men det är dumt att chansa, hon behöver vara med under en vecka i träning, säger Joakim som gillar flytten av matchen från Mölndal in till centrala Göteborg och Valhalla.

– Det blir konstgräs och det gynnar oss.

Bloggen är tillbaka.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.