Inför premiären mot Hammarby del II – snack med Anna Paulson och Matilda Agné

Det börjar onekligen närma sig avspark. Bara två timmar kvar snart och bloggen uppdaterar med två spelarsnack, den ena med Anna Paulson och den andra med Hammarbys Matilda Agné.

Anna Paulson inför säsongen som väntar:

Om säsongen som väntar:
– Det ska bli ett roligt år och självlart har vi fortfarande ett väldigt ungt lag men vi har fått in lite rutin. Jag tror att det kan bli ett spännande år, håller vi våra dipar låga kan det bli riktigt bra.

Om hur statusen är för egen del:
– Jag kör fortfarande rehablitering för knät och vi får se väl se lite hur det går, jag kan inte säga bestämt när jag kommer att spela. Vi får se hur knät fungerar. Än så länge går det framåt i alla fall.

Om vad de nya spelarna har tillfört:
– De nya tillför en viss rutin och lugn skulle jag säga och speciellt Maria Nordbrandt och Alexandra Nilsson tillför ett lugn som behövs och rutin från serien.

Om att Maria Nordbrandt har blivit klokare:
– Det är klart att Maria Nordbrand har blivit klokare. Hon har varit borta från Umeå i sex år och fått sex säsonger i allsvenskan, det är klart att man lär sig något av det och sen har hon blivit klokare med åren. Man kan inte säga något annat.

Om vad Maria Nordbrandt har gått framåt i:
– Det hon har förvbättrat är att hon är väldigt stark i avsluten och värderar hon väldigt mer i dribblingar och så jag tycker att Maria har växt.

Om ordningen i föreningen:
– Det är klart att det är positivt, vi behövde en styrelse och vi behövde en ny klubbdirektör som vi har nu. Jag kan inget annat än se positivt på det hela, annars skulle inte föreningen fungera.

Tankar på säsongen:
– Vi själva vill komma högre än ifjol kan vi göra det så är det positivt. Våra egna krav behåller vi för oss själva.

Matilda Agné snacket är strax uppe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.