Känns som vi tar ett steg framåt för varje vecka som går

Bloggen tog precis ett snack med tränaren Joakim Blomqvist som bara hade positiva rapporter att komma med inför helgen och drabbningen hemma på Gammliavallen mot Linköping.

– Det känns riktigt bra och vi tar stort steg varje vecka, att det nu blev framflyttat till den 28:e april känns inte som någon nackdel för oss, säger Joakim och fortsätter;

– Ska bli spännande att möta Linköping, det kommer att bli en tuff match men det är en utmaning och att möta ett av de bästa lagen i serien, säger Joakim och berättar om att tjejerna verkligen känner suget efter att få gå ut och ta revansch för förlusten i cupen tidigare i vår.

Imorgon torsdag blir det träning som vanligt innan det väntar vila på fredag och dagen före matchträning på lördag. Nu när vulkanen ställde till det även för det svenska landslaget gjorde det att UIK kunde ha truppen samlad under veckan hemma i Umeå. Något som Jocke förstås tycker är bra.

– Vi har kunnat vara samlade nu under veckan och kunnat fokusera på vad som kommer nu med två viktiga matcher, Linköping i serien och Lyon i Champions League.

Sen till sist att materialaren Patrick "Dockan" Bäcklund är tillbaka har gett positiva signaler från spelarna.

– Riktigt kul, de är väldigt glada tjejerna över det och det är verkligen positivit, berättar Joakim Blomqvist.

Tre (om du räknar bort dagen idag) dagar kvar. Linköping hemma.
Gammliavallen söndag.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.