Stick & Virk

En garnomans bekännelser

Riktigt snygg

Idag gick jag in på Röda Korset i Storuman och hittade ett par perfekta handtag till en virkad väska som legat på jäsning några månader. Jag köpte en urful skinnväska och gick hem och slaktade den och vips så såg det ut så här.

Mönstret såg jag i den här tidningen som jag skickade efter från England. Rena porren för en garnoman!!!!

Väskan var superkul att tillverka förutom när jag skulle sy i fodret. Sy är inte min starka sida och då dessutom en symaskin var inblandad blev det gråt och tandagnisslan. Väskan är virkad i Bonita ( ett garn som blev över efter en fair Isle klänning) på virknål nr 3.

7 kommentarer

  1. Karin Eriksson

    TAckar! Jo jag blev riktigt nöjd, ett av få alster som jag nog kommer att använda. Blir nog flera i olika färger!

  2. Fjällvandraren

    Kul ide´ med denna blogg och att kombinera handarbete med återvinning är ju fantastiskt bra, vad gör du med dina alster, är de till försäljning?

  3. Karin eriksson

    Jag ser oftast en grej som jag tycker är snygg och utgår från det mönstret. Ibland blir det lite utsvävningar. Väskan gjorde jag helt enligt mönster förutom kanpparna som ska sitta i mitten på varje ruta.

  4. Karin Eriksson

    Svar till Fjällvandraren (2011-04-15 09:07)
    Nja det är många som sagt att jag borde sälja grejer, men så fort jag känner press att tillverka saker så blir det inget roligt. Men jag har sålt vissa saker som jag inte använder själv, tex dominokjolen, och gett bort massa saker också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.