Studio time!

Ädla anhängare och ärade kamrater, och ni som har tänkt rocka…

Salut!

Den 4/9, alltså nu på fredag, slänger vi oss in i warewolfmobilen (Renault Trafic 1989) och styr den 3,3 liter/mil törstiga besten, som inte allt för sällan lämnar stora brinnande pölar av GUD VET VAD efter sig ("lätt på gasen Henke, LÄTT PÅ GASEN!"), mot el studio grande, with a capital S. Nämligen "beep", som ju ligger alldeles vid "beep" här i stan.

Där låses vi in av våra skötare, för att under söndag eftermiddag förhoppningsvis bli utsläppta, ut i "verkligheten" igen. Eran verklighet! Vår verklighet är sittandes nere vid floden någonstans i Mississippideltat med varsin diddley bow i handen och en flaska bourbon i skjortfickan (se "replokalen").

Under dessa intensiva tre dagar kommer vi att banda 12 stycken låtar, allt i gammal klassisk anda ála Wolfman. Allting spelas nämligen in live direkt i studion. Snabbt enkelt och ärligt!

Vi kommer även att föreviga vissa moment på rörlig bild, för att sedan kunna bjuda er på något lite mer matigt. Allt läggs givetvis upp här på bloggen.

Ikväll är det dags att repa (se "Mississippideltat) och finputsa en del små små detaljer (Henke, någon?). Vi hoppas kunna återkomma ikväll, eller imorgon bitti med en liten status update om hur det gick.

Första inlägget: Klart!

Hoppas du fortsätter hänga med oss och än en gång, varmt välkommen.

 

Magnus

 

 

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Ha! Kul att se er här, och ännu roligare var att jag la in en beställning på er senaste platta, min mammas kusins man, skulle ha den. Han hade sett er på Wheels och blev överförtjust i era låtar och erat framförande, och gissa vad Åke kom hem med, för bra precis en timme sedan, jo just den skivan och sedan går jag in här och hittar detta. Ska följa er med spänning och för upptaderingar om vart ni håller hus i höst, så får vi se om vi har tid att komma och kolla in någon spelning. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.