195 dagar, 13 timmar och 49 minuter.

Jaha. Då var man inte bara hemmansägare – man kan även titulera sig som proffesionell bloggare här på VK. Inläggen studsar fram likt krönike-kriget mellan Benny Karlsson vs. Nicklas Berglund i Bil & Bostad. En del folk har hört av sig och varit förvånade att vi ens kunde stava!

Precis som Henrik ska jag försöka hålla mig till ämnen kring studion. Eller var det tvärtom? Hur som helst kan vi med svansen mellan benen erkänna att det precis just idag är 195 dagar sedan vi sist stod i studion ute i Skeppsvik och spelade in det som kom att kallas "The New Sound of Wolfman Jack". Så ska det banne mig inte få vara! Likväl som att jag inte har hört "Cadillac" med Hep Stars spelas på radio på över tio år! Skärpning!

Imorgon är det som bekant äntligen dags igen. Purfärskt alster skall blandas friskt med gammalt skrän som ingen kommer ihåg eller vill minnas. Titel för plattan är satt till "Now!" och återspeglar rätt bra vad vi håller på med just nu. Robban Dahlqvist flyger ner och gästar på gitarr och Johan Wållberg ska stånka runt på ett gammalt piano.

Rullbanden är tömda, Henrik Oja och Mats Hammarström är utvilade, kall dryck står redo i kylen och nya strängar på felan. Vad kan gå fel? Allt. Precis allt.

Vi återkommer under helgen. Puss och kram.

John

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.