Baah!!

Denna idiotiska teknik håller på att förvrida huvudet på mig!!! Bra när det fungerar säger 40-talisterna, men va fan vet dom egentligen??? Lätt att säga så när man har massa pengar på banken och ska gå i pension, leva livet vid stugan med havsutsikt. Till råga på allt så dumpar dom över alla problem på oss och bara sticker från sitt ansvar! Köttberg tror jag Nuder sa vid något tillfälle…. ska han säga förresten. Baah!!

Precis så här blir det när ingen servar mig med kaffe. Fel på bryggen kanske?? Förmodligen eftersom det bara är 40-talisterna som klarar av sådana här situationer. Jag tar stormsteg mot ålderdomen om man ska tro alla förståsigpåare, det hackas och kaxas runt varje hörn man passerar, inget är sig likt när man fyllt 40, men jag e int bitter, förutom att portot har blitt så dyrt!! Ve och fasa vad jag ska få utstå mycket under helgen i studion. Men vem vågar påstå att jag är bitter på allvar?? Svaret är förstås 40-talisterna. Dom vet hur det känns nämligen, dom kan identifiera sig med mig.

Men var inte detta en blogg om Wolfman Jacks studioinspelning till att börja med?
Jo i och försig men alla skriver ju bara om sig själva och hur bra vi är och det ska bli så bra allting. Så jag tänkte bli balansen under denna vecka, pinnen som håller upp vågskålen så att säga. Men den gode Magnus har rätt på en punkt, trummpinnarna ska flyga i morgon!!! Jag ser fram mot att själv bli en 40-talist! Ta med kaffe så kanske vi kan vara vänner en helg dag tillsammans småttingar! Eller vad tror den ohängde sångaren och gitarristen???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.