Ett försök till vardag

Då var det klart! Tomt, ensamt och en saknad av det organiserade kaoset. Kan inte få Iprenmannen ur huvudet. Ser hur han springer runt och fjantar sig i sin blåvita utstyrsel. Tomt men en skön känsla av att det vi gjorde dessa dagar är riktigt bra musik med en äkta feeling som var obetalbar. Vem måste fylla år bara för att få en upplevelse i presentförpackning? Skaffa er ett instrument och börja lira vet ja!! Rymmer många upplevelser i den världen börjar jag inse så smått. Roligt, äkta!!

I morgon tisdag börjar efterarbetet med mixning, ett rasande tempo hela tiden. Har blivit ett arbetssätt för oss som fungerar konstigt nog. Sen ska skivomslaget färdigställas av Hugo och musiken skickas för tryck. Hinner inte tänka så mycket just nu utan bara fixa och dona för releasefesten som kommer att bli på Droskan den 17 oktober. Vi ska hinna med Norge, Japan och Kreta också föresten, dock inget spel utan bara semester i all ära! Vi tyckte det var bäst att dra åt varsitt håll, så långt vi bara kunde helt enkelt. Inspiration! Tänk om man kunde få lira för japaner? Hur skulle det se ut? Eller att lira på Traena festivalen, en ö ute i Atlanten? Kreta kanske? Nää, då skulle det inte bli så seriöst kanske. Men poängen är i alla fall att skallen går på högvarv jämt! Möjligheter, utmaningar, nya vinklar, så därför behövs lite vila ibland. Tänk på det Ida! Inget är viktigare än att må bra och ha roligt samtidigt.

Tomt, ensamt och avsaknaden av det där organiserade kaoset! Vad händer nu då?
Lära sig vänta fick man göra i lumpen, så nått vettigt lärde man väl sig där. Jag är redan överladdad på att höra slutresultatet av skivan. Blues? Jazz? Rockabilly? Rock and Roll? Kanske en känsla av allt på en och samma gång som Gessle sjöng. Svårt att analysera så här tätt inpå men jag tror att många kommer att bli förvånade när dom hör resultatet av projekt Live på Teatern! Wolfman Jack har växt med uppgiften!!

Vi hörs mera, nu måste jag fortsätta att stirra på den där punkten på väggen ett tag till.
// Henrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.